Welkom

ik wil mij even voorstellen , mijn naam is Wim glasbergen .
zins korte tijd is er veel opmars in onze techniek in de airbrush wereld. Veel grote namen komen steeds vaker aan bod , maar zeker ook kleine ondernemers zijn momenteel landelijk  druk bezig op vak gebied .
wij willen dan ook mensen ,bedrijven ,en ondernemers  de gelegenheid geven om van onze kunsten en diensten gebruik te   maken ,om betaalbare kunst aan de muur te hangen . helaas is het in ons vak gebied nog steeds zo dat , kunst en kunstenaars onder betaald worden. via deze pagina is er meer ruimte voor de  verkoop van betaalbare airbrush kunst stukken die u via deze weg ook kan kopen als ondernemer,of als particulier ,of als instelling ,wij hopen dan ook dat er iets voor u te koop bij  is zo steunt u kunst en kunstenaars om het vak te blijven te behouden, en te bestaan zie stukken hier onder aan voor de verkoop  veel plezier met uw aanschaf en uiteraard bieden we ook kunst op maat aan.  vraag gerust naar de eindeloze mogelijkheden op en in ons vak gebied en uiteraard zijn er ook workshops en cursussen te volgen.

Kunst te koop .

Ook verkopen we zeer mooie airbrush stukken   a.o 
100x150cm pronk stuk voor aan de muur afwerking met
golden carbon verf zwart met
een must voor het oog en aan de wand boven de bank
of  in een open ruimten is dit pronk stuk zeker de moeite
waard ( op Linne 4.2cm x100cm x 150cm )
van € 399,- nu tijdelijk voor € 279,- 

opdrachten en portretten kunnen ook op afspraak
.


Airbrush schilderijen

Omschrijving:
Tekeningen gemaakt met de Airbrush techniek, op 250g en 300g  /m2 papier. Tekeningen en schilderijen zijn te koop  eventueel met lijst.

Voor vragen over mijn airbrush schilderijen graag contact opnemen met mij via email.Prijs in overleg
Categorie: Schilderijen en Tekeningen
Techniek: Spuittechniek & Graffiti

Met vriendelijke groet Wim Glasbergen